A Microsoft bemutatja: Open source technológiai nap

A nyílt forrású termékek és technológiák egyre fontosabb szerepet töltenek be az informatikai piacon, a legtöbb szervezet használ open source megoldásokat. Az Open source technológiai napon bemutatjuk, hogyan lehet ezeket Microsoft környezetben bevetni.

A Microsoft stratégiájában egyre hangsúlyosabb szerepet töltenek be a nyílt forrású megoldások és a köréjük épülő közösségekkel való együttműködés. A Microsoft Windows Server és a Microsoft Azure egyaránt kiváló platformja a nyílt forrású szoftvereknek. Az Open source technológiai nap célja bemutatni, hogy közelít ma a Microsoft a nyílt forrású technológiákhoz és milyen lehetőségeket biztosít open source megoldások futtatására saját telephelyen vagy a felhőben. Várunk minden, nyílt forrású szoftverekkel foglalkozó szakembert!

Az előadások során a Microsoft és partnereinek szakemberei sok gyakorlati példával és demóval fűszerezve járják körül, hogyan érdemes nyílt megoldásokat alkalmazni Microsoft környezetben. Szó esik az elterjedt nyílt forrású adatbázisok (PostrgreSQL, MySQL) futtatásáról a felhőben, nyílt forrású konténerezési megoldásokról, DevOpsról, a SQL Server Linuxon futó változatáról, mérnöki-tudományos alkalmazásokról és még sok minden másról.

Helyszín: Marionett kézműves sörház, Budapest, 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.
Időpont: 2017. március 8, 9:00-17:00

A részvétel az eseményen ingyenes. Részletes program és regisztráció itt.

Egy hozzászólás a(z) “A Microsoft bemutatja: Open source technológiai nap” bejegyzéshez

 1. Szeles Zoltán szerint:

  Kedves Ádám,

  Nagyon hasznos volt a tegnapi konferencia.
  Elérhetőek valahol az előadások oldalai esetleg?

  Köszönöm,

  Szeles Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.