Azure-üzemeltetői tanfolyam kedvezményes DevOps-képzéssel és ajándék Synology tárolóval!

Ha június 1. előtt regisztráltok a budapesti Training360 oktatóközpont Azure-üzemeltetői képzésére, kedvezményes áron kaptok egy DevOps képzést is hozzá. Ráadásul egy kétlemezes Synology NAS is a csomag része!

A Training360 oktatóközpontnál kedvezményes csomagban vásárolható meg a rendszerüzemeltetőknek szánt Azure-tanfolyam, illetve egy DevOps képzés. Emellé az oktatközpont még egy Synology DS216 Play hálózati tárolót is bedobott ajándékként, amelynek jellemzője, hogy támogatja a Microsoft Azure felhőszolgáltatásba történő mentést.

A kedvezményes csomag tartalma:

  • DevOps Foundation tanfolyam (2017. június 15-16)
    Ez a 2 napos tanfolyam a felhős rendszerek hatékony működtetéséhez is elengedhetetlen, az IT üzemeltetői, fejlesztői és projektmenedzsment csapat összehangolásához szükséges DevOps módszertani alapokról, megoldásokról és azok alkalmazásáról szól.
  • Azure infrastruktúra bevezetése és üzemeltetése tanfolyam (2017. június 26-30.)
    5 napos, gyakorlatorientált hivatalos Microsoft-tanfolyam üzemeltetők számára. Tartalmaz mindent, amit az Azure infrastruktúráról és üzemeltetéséről tudni érdemes és szükséges.
  • Synology DS216 Play univerzális NAS, ami számos hasznos funkciója mellett a hibridfelhő-megoldások kialakítását és integrációját is támogatja.

A csomag értéke közel 500.000 Ft, melyhez most bevezető áron, 339.000 Ft-ért jut hozzá mindenki, aki legkésőbb június 1-ig jelentkezik.

Részletek és regisztráció a Training360 weboldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.