Budapestre érkezik az Azure Tour és Mark Russinovich!

Nagyszabású eseménysorozatot tart a Microsoft, az Azure Tour konferenciát és technikai képzést márciusban Budapesten is megrendezik! A nyitóelőadást Mark Russinovich tartja.

A közép-európai régióban egyedül Budapest lesz a helyszíne a Microsoft Azure Tour eseménynek, amely egy egész napos konferenciát és technikai képzést is magában foglal. Európában ezen kívül csak Londonba, Frankfurtba és Koppenhágába látogat az Azure Tour. A 2016. március 1-én zajló konferencia nyitóelőadását  Mark Russinovich tartja, az Azure platform fejlesztését irányító csapat vezetője, a népszerű Sysinternals segédeszközök fejlesztője, számos szakkönyv (és több IT-biztonsági témájú krimi) szerzője.

A rendezvényen fejlesztői és üzemeltetői témák egyaránt terítékre kerülnek, a látogatóknak lehetősége lesz egész napos technikai képzésre is beiratkozni, amely során első kézből tapasztalhatják meg az Azure által nyújtott lehetőségeket. A részletes programot ezen az oldalon lehet megtekinteni és regisztrálni is ugyanott lehet. A részvétel ingyenes, a férőhelyek száma pedig korlátozott, ezért érdemes sietni!

A konferencia helyszíne a Novotel City and Congress Center lesz Budapesten.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.