Ingyenes DevOps webinár, magyarul!

Partnerünk, a Nextent segítségével készült 11 részes webinársorozatunk, amelyben megismerkedhettek a DevOps alapjaival. 210 percnyi magyar nyelvű tartalom vár!

Alighanem hiánypótló webinár került fel a Channel9 oldalra, egy magyar nyelvű webinársorozat a DevOps szemléletmódról és fejlesztési-kihelyezési-üzemeltetési modellről. Az előadók: Vigh Zoltán, a Nextent Informatika senior DevOps mérnöke, illetve Szász Zoltán, aki szoftverfejlesztő mérnök és product owner a Balabitnél.

A tizenegy videóból megtudhatjátok, mi az a DevOps és a konfigurációmenedzsment, betekintést nyerhettek a Docker konténerek világába és a kapcsolódó orchestration rendszerekbe. Külön előadás foglalkozik a forráskód-verziózás szükségességével, majd pedig a szoftvertesztelés elmélete következik, összesen három előadásban, kitérve az automata tesztelés, unit, integrációs és end-to-end tesztek, valamint a “clean code” alapjaira. Az előadássorozat végén a gyakorlatban láthatjátok a teljes DevOps folyamatot és a felhasznált eszközöket működés közben.

Kedvcsinálónak az első epizód:

A videók itt érhetők el.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.