További hat év támogatás Windows Serverhez és SQL Serverhez

Elérhető a Premium Assurance, ennek segítségével a felhasználók további hat évvel hosszabbíthatják meg egyes Microsoft szervertermékek támogatási időszakát. A szolgáltatás Windows Serverhez és SQL Serverhez érhető el.

Ahogy azt a decemberi bejelentéskor is írtuk, a Premium Assurance-t megvásárló ügyfelek hat évvel meghosszabbíthatják a Windows Server és/vagy a SQL Server támogatási ciklusát: a “mainstream” és az “extended” támogatás 5+5 éves lejártát követően további hat éven keresztül érkeznek frissítések a “kritikus” és “fontos” besorolású biztonsági résekre. Ez összesen 16 (tizenhat) évnyi támogatást jelent.

Mikor érdemes a Premium Assurance konstrukcióhoz fordulni? Például egy korábbi verziós ERP alkalmazás futtatása esetén, amely erőteljesen integrálódik más rendszerekkel és a cseréje nagyon komplex, időigényes. Ugyanígy érdemes megfontolni a Premium Assurance választását abban az esetben, ha egy egyedi alkalmazást futtató rendszerről van szó, amelynek modernizációja irreálisan nagy költséget jelentene. A konstrukció jelenleg Windows Server 2008 (és újabb), illetve SQL Server 2008 (és újabb) szoftverekhez szerezhető be.

A Premium Assurance megvásárlása Software Assurance add-onként lehetséges, vagyis az ügyfélnek rendelkeznie kell Software Assurance (“Frissítési Garacia”) szerződéssel. Azok az ügyfelek, akik idén júniusig szerzik be a Premium Assurance-et, jelentős megtakarítást érhetnek el.

Bővebb részletek a weboldalon.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.